Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

H μεγάλη πάλη των μικρών παλαιστών…


Ακόμη τρείς προκρίσεις στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος


Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στoν Ευρωπό του Κιλκίς η α΄ πανελλήνια φάση του πρωταθλήματος παμπαίδων με την συμμετοχή και του συλλόγου μας με τους μικρούς παλαιστές του. 

Από τον ΑΠΣ Τρίκαλα συμμετείχαν οι αθλητές: Χρήστος Θανασάκης, Μάριος Δήμου, Δημήτριος Κιουσεντερλής, Χρήστος Δήμου, Νικόλαος Χρυσόμαλλος, Βασίλειος Τζιατζιάς, Αλέξανδρος Τάκης, Γεώργιος Μπαρλαφέστας, Δημήτριος Θανασάκης, Δημήτριος Κουφοχρήστος, Σωτήριος Θεοχάρης, Κων/νος Παπαβασιλείου και Απόστολος Τσιόβολος.


Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτή την πρώτη τους συμμετοχή σε επίσημους αγώνες, η εμφάνισή τους ήταν εξαιρετική και μας δίνει την ελπίδες για το μέλλον. 


Με την ιδιαιτερότητα και η δυσκολία της πρώτης συμμετοχής σε αγώνες τα παιδιά έπρεπε πρώτα να παλέψουν για να νικήσουν τον εαυτό τους και έπειτα τους αντιπάλους. Τελικά τα κατάφεραν… 


Από αυτούς, προκρίθηκαν και θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος (στην τελική φάση συμμετέχουν οι τέσσερις καλύτεροι αθλητές από όλη την Ελλάδα) ο Χρήστος Θανασάκης, Κων/νος Παπαβασιλείου και Απόστολος Τσιόβολος, η οποία θα διεξαχθεί στις Σέρρες στις 05 Απριλίου 2014. 


Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου μας προστίθεται για φέτος ο μεγάλος αριθμός προκριθέντων στην τελική τετράδα πανελλήνιων αγώνων. 


Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.


Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι το παιδί και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος. 


Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.




Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
Τσιακάρας Νίκος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου