Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Η ιστορία του συλλόγου μας

· Η ιστορία του Συλλόγου Πάλης (Α.Π.Σ. ΤΡΙΚΑΛΑ) ξεκινάει το 1987, όταν μια παρέα φίλων της πάλης ίδρυσε το συγκεκριμένο σωματείο στα Τρίκαλα, σε ένα δήμο με ιδιαίτερη αθλητική ιστορία και περίπου 80.000 μόνιμους κατοίκους.

· Η αγωνιστική παρουσία του συλλόγου άρχισε το 1992 με την παρουσία της παιδικής και εφηβικής ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα Θεσσαλίας, ενώ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο μέχρι και σήμερα, ο σύλλογος σημειώνει συνεχή παρουσία τόσο στο ανδρικό πρωτάθλημα όσο και στα τμήματα υποδομής (παιδικό, εφηβικό).

· Ο πυρήνας του Α.Π.Σ. ΤΡΙΚΑΛΑ αποτελεί αδιαμφισβήτητα φυτώριο για την ενίσχυση των εθνικών ομάδων πάλης, με τα 2 τμήματα υποδομής που έχει δημιουργήσει αλλά και τις ακαδημίες του σωματείου, οι οποίες απαρτίζονται από πλήθος παιδιών.

· Η διοίκηση βρίσκεται κοντά στα νέα παιδιά και κάνει προσπάθειες ώστε να τα φέρει σε επαφή με το άθλημα της πάλης και τον αθλητισμό, έχοντας την υποστήριξη των γονιών τους αλλά και των δημοτικών αρχών της πόλης.

· Η όλη προσπάθεια άρχισε να αποδίδει καρπούς και αυτό φάνηκε από την μαζική συμμετοχή των παιδιών στο τελευταίο τουρνουά πάλης- Ιούνιος 2008- που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων (250 παιδιά).

· Τα τελευταία χρόνια ο Α.Π.Σ. ΤΡΙΚΑΛΑ κατόρθωσε να ηγηθεί στο χώρο της πάλης, πρωταγωνιστώντας στα πρωταθλήματα ανδρών και στα πανελλήνια πρωταθλήματα για τους παίδες και τους έφηβους.

· Οι μεγάλοι στόχοι του σωματείου, μαζικότητα- επιδόσεις, επιτεύχθηκαν ύστερα από τεράστια ομαδική προσπάθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου