Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ: «ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ»

Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας –
Βιωματική ημερίδα για την κυκλοφοριακή αγωγή

Το πρόγραμμα Κοινωνικής ευθύνης «Παλεύω» έρχεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη ενημέρωσης και συμμετοχής, σε πράξεις και ενέργειες που έχουν να κάνουν με ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα.

Ο ΑΠΣ Τρίκαλα- Ελληνορωμαϊκή πάλη, στο πλαίσιο των πολύπλευρων δράσεων που απαρτίζουν το πρόγραμμα Κοινωνικής ευθύνης «Παλεύω», τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 ανοίγει η αυλαία του προγράμματος «Παλεύω για την Υγεία» στα Τρίκαλα.

Στόχος του προγράμματος «Παλεύω για την Υγεία», που οργανώνεται με επιτυχία τα τελευταία τέσσερα χρόνια, είναι η ενημέρωση, η συμμετοχή και η μίμηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερων ομάδων του πληθυσμού σε ζητήματα που σχετίζονται με την υγεία.

Η φετινή δράση είναι αφιερωμένη:

α) στην εθελοντική αιμοδοσία και στην ενίσχυση της τράπεζας αίματος του συλλόγου μας

β) στη διοργάνωση βιωματικής ημερίδας για την κυκλοφοριακή αγωγή για τους μαθητές του συλλόγου


Αναλυτικά:
  1. το πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας που σχεδίασε ο ΑΠΣ Τρίκαλα- Ελληνορωμαϊκή Πάλη ξεκινάει τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 και τελειώνει το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιείται στο τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.
  2. η βιωματική ημερίδα που σχεδίασε ο ΑΠΣ Τρίκαλα- Ελληνορωμαϊκή Πάλη για την κυκλοφοριακή αγωγή για τους μαθητές του συλλόγου που θα διεξαχθεί στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Τρικκαίων το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, από 10:00 – 13:00:
  • 10:00 – 11:00 10- 12 ετών 
  • 11:00 – 12:00 7- 9 ετών 
  • 12:00 – 13:00 έως 6 ετών 

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν πρωτογενώς τα μέλη του συλλόγου και δευτερογενώς το ευρύ κοινό, τόσο στην αιμοδοσία και την τράπεζα αίματος όσο και στη βιωματική ημερίδα κυκλοφοριακής αγωγής.

Δηλώσεις Συμμετοχής:

  • για την αιμοδοσία και την τράπεζα αίματος του συλλόγου 
  • για τη βιωματική ημερίδα κυκλοφοριακής αγωγής 

          Πληρ.: Ηλίας Σιούτας, τηλ.: 6973051361



Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
Νίκος Τσιακάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου