Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Η ικανοποίηση της συμμετοχής με δυο προκρίσεις στις τελικές φάσεις

Πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, οι α΄ φάσεις των πανελλήνιων προκριματικών πρωταθλημάτων παμπαίδων- παίδων και εφήβων με την συμμετοχή και του συλλόγου μας.

Το υψηλό επίπεδο των αγώνων ήταν παράγοντες ιδιαίτερα ενθαρρυντικοί και μας δίνουν τη δυνατότητα αισιοδοξίας για το μέλλον του αθλήματος.

Από τον ΑΠΣ Τρίκαλα συμμετείχαν 10 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες. Για τους περισσότερους από αυτούς η συμμετοχή τους ήταν η πρώτη και ιδιαίτερα επιτυχημένη και ενθαρρυντική.

Από αυτούς, δυο προκρίθηκαν στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος (στην τελική φάση συμμετέχουν οι οκτώ καλύτεροι αθλητές από όλη την Ελλάδα) ενώ στις επόμενες δυο φάσεις ελπίζουμε να προκριθούν και άλλοι αθλητές μας

Οι δυο αθλητές που προκρίθηκαν είναι οι: Γκαραβέλας Νικόλαος στα 85 kgr, και Τσιακάρας Γεώργιος στα 69 kgr.

Οι υπόλοιποι αθλητές παρότι κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο δεν κατάφεραν να προκριθούν (προκρίνονται οι δυο πρώτοι από κάθε κατηγορία) αλλά έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση και θα τους δοθεί η ευκαιρία της πρόκρισης σε λίγες ημέρες στην Αθήνα για τη β΄φάση, είναι οι: Κουφοχρήστος Κων/νος, Γρηγορίου Δημήτριος, Κιουσεντερλής Φώτιος, Σακοράφας Ηρακλής, Χρυσής Κων/νος, Παπανικολάου Γεώργιος, Αρότσιος Χρήστος και Μιτίου Ιωάννης.

Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου μας προστίθεται για φέτος ο μεγάλος αριθμός προκριθέντων στην τελική οκτάδα των πανελλήνιων αγώνων.

Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι το παιδί και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.


Για τον ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ
Τσιακάρας Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου