Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΣ Τρίκαλα: ημερίδα- βραβεύσεις και κοπή πίτας



Ημερίδα για τη διατροφή, βραβεύσεις διακριθέντων αθλητών- μαθητών και κοπή πίτας πραγματοποίησε το Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2014, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Τρικάλων ο ΑΠΣ Τρίκαλα: Ελληνορωμαϊκή πάλη.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στην ημερίδα με θέμα: Άσκηση και διατροφή, στο πλαίσιο των καλών πρακτικών «Παλεύουμε για τα παιδιά μας».

Η ιδέα για την πραγματοποίηση αυτής της ενδιαφέρουσας από κάθε άποψη ενημέρωσης προέκυψε από τον προβληματισμό μας, για την εκπαίδευση και άθληση των παιδιών μέσα από αθλητικές και πολιτισμικές- κοινωνικές δραστηριότητες.
Το θέμα επίκαιρο αφού συμπίπτει με την καθολική συμμετοχή των παιδιών στην οργανωμένη άσκηση.

Εισηγήτρια στην ημερίδα ήταν η κα Αθηνά Μπαλάφα, διαιτολόγος η οποία ενημέρωσε γονείς και αθλητές και απάντησε σε δεκάδες ερωτήσεις τους. Την ευχαριστούμε θερμά για την εθελοντική της προσφορά.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι αθλητές- μαθητές του συλλόγου, Αθανάσιος Ζησόπουλος, Παναγιώτης Καρατσάς, Ασπασία Δαλανίκα, Φώτης Κιουσεντερλής, Γιώργος Τσιακάρας, Νικόλαος Γκαραβέλας, Χρήστος Αρότσιος, Ιωάννης Μιτίου, Κων/νος Κουφοχρήστος και Ηρακλής Σακοράφας για τις μαθητικές και αγωνιστικές τους διακρίσεις.

Τέλος, στο τρίτο μέρος της εκδήλωσης ο πάτερ Ιωάννης ευλόγησε και έκοψε την πίτα για το 2014. Τα δυο φλουριά βρήκαν οι μικροί μαθητές μας, Κων/νος και Βασίλης.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο βουλευτής κος Ταμήλος, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κος Λάππας, οι αντιδήμαρχοι κκ Στουρνάρας και Μυσιρλής, η περιφερειακή σύμβουλος κα Ελένη Αργυροπούλου, μαθητές, γονείς και φίλοι του συλλόγου μας.

Τους ευχαριστούμε ολόψυχα για την αμέριστη συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται πλάι μας.

Να είναι σίγουροι πως μέσα από αυτές τους τις στάσεις μας δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη ώστε να πράξουμε το καθήκον μας με ευθύνη, δεδομένου ότι εξακολουθούμε να συνιστάμε ένα θεσμό που παρέχει για τα παιδιά συστηματική εκπαίδευση και συνεπώς συστηματική αγωγή.

«... στα παιδιά μας να διδάσκουμε και κάποια "λυρικά μαθηματικά" που να οδηγούν και στο "άρα" της ευαισθησίας»  Οδυσσέας Ελύτης



Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
Νίκος Τσιακάρας


Διάφορες φωτογραφίες απο την εκδήλωση .....





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου