Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

ΑΠΣ Τρίκαλα- ελληνορωμαϊκή πάλη- Με επιτυχία η ημερίδα για το Bullying
Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων ο ΑΠΣ Τρίκαλα: Ελληνορωμαϊκή πάλη, στο πλαίσιο των πολύπλευρων δράσεων που απαρτίζουν το πρόγραμμα καλών πρακτικών «Παλεύουμε για τα παιδιά μας», συνδιοργάνωσε με το σύλλογο Γονέων του17ου Δ.Σ. Τρικάλων, το Κέντρο Πρόληψης Ν. Τρικάλων (ΟΚΑΝΑ), το Εργαστήριο Οργάνωσης - Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής, της ΣΕΦΑΑ του Π.Θ. και το Ινστιτούτο Έρευνας Παλαίστρα, ημερίδα με θέμα: « Bullying: Επιθετικότητα και βία. Η κατάσταση σήμερα. Πρόληψη και Αντιμετώπιση των φαινομένων Σχολικού Εκφοβισμού»


Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Την ημερίδα παρακολούθησαν αρκετοί εκπαιδευτικοί και γονείς.
Εισηγητές της ημερίδας ήταν η κα Άννα Καραμπίνα, Κλινική Ψυχολόγος-Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης ν. Τρικάλων, η κα Ρίτσα Σουλιώτη, Κοινωνική Ανθρωπολόγος-Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Ν.Τρικάλων και η κα Κωνσταντίνα Νταϊλιάνη, Κοινωνική Λειτουργός-Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Ν.Τρικάλων τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία.

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Ν.Τρικάλων κος Παπαστεργίου, ο περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Ν.Τρικάλων κος Τσίγκας, ο αντιδήμαρχος κος Κυρίτσης και ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης Ν.Τρικάλων κος Λάππας.


Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά, το σύλλογο γονέων 17ου ΔΣ Τρικάλων και το Κέντρο Πρόληψης Ν. Τρικάλων για την άψογη συνεργασία που είχε για τη διοργάνωση αυτής της ημερίδας

Επίσης όλους τους συνεργάτες του συλλόγου μας αλλά και τους αφανείς εθελοντές, που με τη συμμετοχή τους σ’ αυτή αλλά και στις υπόλοιπες δράσεις μας είναι πάντα μαζί μας και συνεπώς με τα παιδιά τους.Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα


Νίκος Τσιακάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου