Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Παλεύουμε για το περιβάλλονΟ ΑΠΣ Τρίκαλα: Ελληνορωμαϊκή πάλη, η τοπική Κοινότητα Αρδανίου του Δήμου Τρικκαίων, ο σύλλογος απανταχού Αρδανιωτών και η Ενορία Αγίου Νικολάου Αρδανίου, στο πλαίσιο των πολύπλευρων δράσεων που απαρτίζουν το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης «Παλεύω», σε συνεργασία με το ΚΕΑΠ, διοργανώνουν δενδροφύτευση και καθαρισμό την:  

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 στο Αρδάνι Τρικάλων
(στη θέση ΒΕΛΩΤΑ πριν την είσοδο του χωριού)
Ώρα 11:00

Λίγα λόγια για το Πρόγραμμα «Παλεύω»
Το ευρύ κοινωνικό πρόγραμμα του ΑΠΣ Τρίκαλα «Παλεύω» έρχεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη ενημέρωσης και συμμετοχής, σε πράξεις και ενέργειες που έχουν να κάνουν με ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα.
Με βασικό κοινό:
α) τους μαθητές του συλλόγου μας και τους γονείς τους,
β) τους κατοίκους του Αρδανίου
και γ) το ευρύ κοινό.
·         το πρόγραμμα «Παλεύω για το περιβάλλον» φιλοδοξεί να προάγει και να συμβάλλει στο μέτρο του δυνατού, στην αγάπη προς τη φύση και το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής.
·         με το πρόγραμμα «Παλεύω για το περιβάλλον» θα μάθουμε, θα γνωρίσουμε, θα προλάβουμε και πάνω απ’ όλα θα συνειδητοποιήσουμε ότι το περιβάλλον είναι πάνω απ’ όλα δική μας ευθύνη!
·         το πρόγραμμα «Παλεύω για το περιβάλλον», θα πλαισιωθεί από διάφορες δραστηριότητες αναψυχής για μικρούς και μεγάλους (τουρνουά πάλης, τοξοβολία, παραδοσιακά παιχνίδια, κτλ)

Πληροφορίες
·         Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τσαπάκι (ή κάποιο άλλο σκαπτικό εργαλείο) και δοχείο με νερό (3 λίτρα).

Σας περιμένουμε…
Οι υπεύθυνοι για τη δράση

 Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα                                       Για την τοπική                                          Για τον σύλλογο
                                                                        Κοινότητα Αρδανίου                      των απανταχού Αρδανιωτών
 Νίκος Τσιακάρας                                            Ο πρόεδρος                                            Η πρόεδρος

                                                                   Μιχαήλ Παπαγεωργίου                        Φωτεινή Χατζηφωτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου