Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

3η η Λίτσιου Ευαγγελία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών


Η ικανοποίηση της συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών- γυναικών

3η η Λίτσιου Ευαγγελία



Πραγματοποιήθηκαν, το περασμένο Σαββατοκύριακο 5-6/12/2009 στην Κομοτηνή, τα πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών- γυναικών με την συμμετοχή και του συλλόγου μας.
Η πρωτοφανής συμμετοχή αθλητών στους αγώνες(περίπου 600), ήταν αναμενόμενη λόγω του γεγονότος ότι το πρωτάθλημα ήταν ανοιχτό δηλ. δεν προηγήθηκαν προκριματικοί αγώνες. Ενδεικτικά σε κάποιες κατηγορίες οι αθλητές ξεπέρασαν τους 85.
Η ομάδα του ΑΠΣ Τρίκαλα συμμετείχε με 4 αθλητές (Καραντάνας Παν. 66 kgr, Λίτσιος Παν. 74 kgr, Σιούτας Ηλίας 74 kgr , Δήμου Αθ. 84 kgr)και την αθλήτρια Λίτσιου Ευαγ. στα 48 kgr .
Μετά από πολύ καλή εμφάνιση η Λίτσιου Ευαγγελία και κερδίζοντας τρεις αγώνες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο αφού είχε προηγηθεί ήττα της από την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Φανή Ψαθά.
Με βασικό μας στόχο τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και όχι μόνο, σύμφωνη με τα Ολυμπιακά ιδεώδη και το αθλητικό πνεύμα, αλλά και τη συγκρότηση και τη δημιουργία πρώτα ενός ολοκληρωμένου ανθρώπου και ύστερα ενός πρωταθλητή, ο σύλλογός μας συνεχίζει την προσπάθειά του σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την πραγματική ιδέα του αθλητισμού, προσπαθώντας να αυτοπροσδιορισθεί με αρχές όπως η ηθική, η ευγένεια, ο σεβασμός, οι οποίες έχουν πλέον ξεχαστεί ή δεν τυγχάνουν ιδιαίτερης προσοχής.
Ο αθλητισμός και η πάλη δεν αποτελούν αυτοσκοπό, αλλά μέσο προαγωγής και βελτίωσης του ανθρώπου.
Η ομορφιά του αθλητισμού, μέσω της συμμετοχής, δεν αποτελεί πλέον ζητούμενο για μας. Γίνεται πραγματικότητα μέσω οργανωμένων εκδηλώσεων- αγώνων.
Γιατί εμείς πιστεύουμε πως το πραγματικό νόημα της ζωής και του αθλητισμού δεν είναι η νίκη, αλλά η πάλη.
Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

Για τον ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ

Τσιακάρας Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου