Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

Άλλες δυο προκρίσεις για τον ΑΣΠ Τρίκαλα

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα η τελευταία πανελλήνια προκριματική φάση παίδων- εφήβων με την συμμετοχή και του συλλόγου μας.
 
Από τον ΑΠΣ Τρίκαλα συμμετείχαν οι παρακάτω 8 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες: Κουφοχρήστος Κων/νος, Γρηγορίου Δημήτριος, Κιουσεντερλής Φώτιος, Σακοράφας Ηρακλής, Χρυσής Κων/νος, Παπανικολάου Γεώργιος, Αρότσιος Χρήστος και Μιτίου Ιωάννης.
Στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, μετά από καλή εμφάνιση, προκρίθηκαν οι δυο αθλητές: Γρηγορίου Δημήτριος στα 85 kgr, και Αρότσιος Χρήστος στα 74 kgr (στην τελική φάση συμμετέχουν οι οκτώ καλύτεροι αθλητές από όλη την Ελλάδα).
Η προσπάθεια όλων των αθλητών ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική και μας δίνει ελπίδες για τη συνέχεια.
Η αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού, μέσω της συμμετοχής, αποτελεί ζητούμενο για το σύλλογό μας. Γίνεται πραγματικότητα μέσω οργανωμένων εκδηλώσεων, δράσεων και αγώνων.
Γίνεται πραγματικότητα μέσω μιας ευρύτερης εκπαίδευσης που αποβλέπει στην ολοκλήρωση του ανθρώπου και στο γεγονός ότι η πάλη είναι σημαντικότερη από τη νίκη.
Η υπεροχή είναι μέρος της ευρύτερης αυτής παιδείας την οποία προσπαθεί να αποκτήσει ο νέος. Η υπεροχή σχετίζεται με τον τρόπο που αγωνίζεται κανείς, άσχετα αν στο τέλος είναι νικητής ή όχι. Η νίκη δεν αποτελεί πλέον κριτήριο υπεροχής. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.
Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.


Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
Τσιακάρας Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου