Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

Παλεύουμε…


Ακόμη μια πρόκριση στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος


Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα, στο κλειστό γυμναστήριο της Καισαριανής η α΄ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων- εφήβων με την συμμετοχή και του συλλόγου μας.

Το υψηλό επίπεδο των αγώνων ήταν παράγοντες ιδιαίτερα ενθαρρυντικοί και μας δίνουν τη δυνατότητα αισιοδοξίας για το μέλλον του αθλήματος.

Από τον ΑΠΣ Τρίκαλα συμμετείχαν οι αθλητές: Γεώργιος Μαγκούτης στα 66 kgr, Ηρακλής Σακοράφας στα 66 kgr, Παναγιώτης Καρατσάς στα 76 kgr και Κων/νος Κουφοχρήστος στα 85 kgr.


Από αυτούς, προκρίθηκε στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος (στην τελική φάση συμμετέχουν οι οκτώ καλύτεροι αθλητές από όλη την Ελλάδα) ο Ηρακλής Σακοράφας.

Οι αθλητές του συλλόγου μας θα έχουν δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στους οκτώ του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων- παίδων σε 15 ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι το παιδί- μαθητής- αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.
Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Τσιακάρας Νίκος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου