Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Αέναη πάλη...


Πρόκριση του Κουφοχρήστου στον τελικό


Πραγματοποιήθηκε, το περασμένο Σαββατο 14/02/2015 στη Θεσσαλονίκη, η β΄πανελλήνια προκριματική φάση παίδων με την συμμετοχή και του συλλόγου μας.

Η ομάδα του ΑΠΣ Τρίκαλα συμμετείχε με 2 αθλητές (Κουφοχρήστος Κων/νος 84 kgr και Μαγκούτης Γεώργιος 66 kgr).

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση ο Κουφοχρήστος Κων/νος και κερδίζοντας τρεις αγώνες κέρδισε την πρόκριση για την τελική φάση, ενώ ο Μαγκούτης Γ. στάθηκε άτυχος και δεν κατάφερε οριακά να περάσει στην τελική φάση .

Με βασικό μας στόχο τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και όχι μόνο, σύμφωνη με τα Ολυμπιακά ιδεώδη και το αθλητικό πνεύμα, αλλά και τη συγκρότηση και τη δημιουργία πρώτα ενός ολοκληρωμένου ανθρώπου και ύστερα ενός πρωταθλητή, ο σύλλογός μας συνεχίζει την προσπάθειά του σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την πραγματική ιδέα του αθλητισμού, προσπαθώντας να αυτοπροσδιορισθεί με αρχές όπως η ηθική, η ευγένεια, ο σεβασμός, οι οποίες έχουν πλέον ξεχαστεί ή δεν τυγχάνουν ιδιαίτερης προσοχής.

Ο αθλητισμός και η πάλη δεν αποτελούν αυτοσκοπό, αλλά μέσο προαγωγής και βελτίωσης του ανθρώπου.

Η ομορφιά του αθλητισμού, μέσω της συμμετοχής, δεν αποτελεί πλέον ζητούμενο για μας. Γίνεται πραγματικότητα μέσω οργανωμένων εκδηλώσεων- αγώνων.

Γιατί εμείς πιστεύουμε πως το πραγματικό νόημα της ζωής και του αθλητισμού δεν είναι η νίκη, αλλά η πάλη.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.Για τον ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ


Τσιακάρας Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου