Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

2ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων ο Γ. Τσιακάρας και 5ος ο Ηρακλής Σακοράφας!Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 23/4/2016 στην Πτολεμαΐδα η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων με τη συμμετοχή και του συλλόγου μας με τους αθλητές μας Ηρακλή Σακοράφα στα 66 kgr και Γιώργο Τσιακάρα στα 84 kgr .

Έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση ο Γιώργος Τσιακάρας πήρε τη δεύτερη θέση και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία του.
Αντίστοιχα και ο Ηρακλής Σακοράφας μετά από πολύ καλή εμφάνιση κατετάγη στην 5η θέση του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων . 

Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου μας προστίθενται για φέτος ακόμη δυο καλές θέσεις και μετάλλια σε πανελλήνιους αγώνες.


Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Η υπεροχή είναι μέρος της ευρύτερης αυτής παιδείας την οποία προσπαθεί να αποκτήσει ο νέος. Η υπεροχή σχετίζεται με τον τρόπο που αγωνίζεται κανείς, άσχετα αν στο τέλος είναι νικητής ή όχι. Η νίκη δεν αποτελεί πλέον κριτήριο υπεροχής. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.


Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Νίκος 
Τσιακάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου