Κυριακή, 24 Απριλίου 2016

Πάλεψαν με την ψυχή τους…Πραγματοποιήθηκε, το περασμένο Σάββατο 16/04/2016 στις Σέρρες, το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης παμπαίδων, με την συμμετοχή και του συλλόγου μας.

Η ομάδα του ΑΠΣ Τρίκαλα συμμετείχε με τους αθλητές Δαλανίκα Βασίλειο, Δήμου Μάριο, Καλόγηρο Απόστολο, Καφρίτσα Κων/νο, Μπουκουβάλα Οδυσσέα και Παπαβασιλείου Κων/νο.Αναλυτικότερα τρείς αθλητές μας κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο: ο Δήμου Μάριος στα 59 kgr κατέκτησε την 3η θέση, ο Μπουκουβάλας Οδυσσέας στα 42 kgr κατέκτησε την 3η θέση, ο Καλόγηρος Απόστολος στα 53 kgr κατέκτησε την 3η θέση.


Επίσης μετά από πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησαν τις εξής θέσεις: ο Δαλανίκας Βασίλειος στα 73 kgr κατέκτησε την 4η θέση ο Παπαβασιλείου Κων/νος στα 66 kgr, την 5η θέση και ο Καφρίτσας Κων/νος στα 59 kgr κατέκτησε επίσης την 5η θέση.

Η προσπάθειά τους ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική και μας δίνει ελπίδες και αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Η αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού, μέσω της συμμετοχής, αποτελεί ζητούμενο για το σύλλογό μας. Γίνεται πραγματικότητα μέσω οργανωμένων εκδηλώσεων, δράσεων και αγώνων. Γίνεται πραγματικότητα μέσω μιας ευρύτερης εκπαίδευσης που αποβλέπει στην ολοκλήρωση και στο γεγονός ότι η πάλη είναι σημαντικότερη από τη νίκη. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.


Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ να δημιουργήσουμε ενεργούς ανθρώπους και όχι παθητικούς θεατές………..

ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ για τη δια βίου άσκηση ………Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Νίκος Τσιακάρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου