Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΣ Τρίκαλα: 7ος στους Βαλκανικούς αγώνες ο Γ. Τσιακάρας!
Πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 7-9/10/2016 στην Κραϊόβα της Ρουμανίας οι Βαλκανικοί αγώνες πάλης με τη συμμετοχή στην Εθνική ομάδα και του αθλητή του συλλόγου μας Γιώργου Τσιακάρα στα 84 kgr .

Έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση ο Γιώργος Τσιακάρας κατέκτησε την έβδομη θέση, ενώ έχασε το χάλκινο μετάλλιο στις λεπτομέρειες.

Στους αγώνες παραβρέθηκαν και ο πρόεδρος του συλλόγου μας κος Δ. Λώλης, καθώς και ο Αντιπρόεδρος κος Μ. Μασούρας

Οι επόμενοι αγώνες του Γιώργου θα είναι οι Μεσογειακοί στις 18- 20 Νοεμβρίου στη Μαδρίτη, οι οποίοι και αποτελούν βασικό αγωνιστικό στόχο για φέτος.

Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Η υπεροχή είναι μέρος της ευρύτερης αυτής παιδείας την οποία προσπαθεί να αποκτήσει ο νέος. Η υπεροχή σχετίζεται με τον τρόπο που αγωνίζεται κανείς, άσχετα αν στο τέλος είναι νικητής ή όχι. Η νίκη δεν αποτελεί πλέον κριτήριο υπεροχής. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τον αθλητή για τη συμμετοχή και την προσπάθειά του.

Επίσης τρεις αθλητές του συλλόγου μας (Παπαβασιλείου Δ., Δήμου Μ. και Θανασάκης Δ.) το επόμενο Σαββατοκύριακο 21-23 /10/2016 θα συμμετάσχουν σε διεθνές τουρνουά στην πόλη Σόμπορ της Σερβίας


Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Νίκος Τσιακάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου