Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

9ο πανελλήνιο παιδικό τουρνουά πάληςΑγαπητέ/ή συνάδελφε,

Η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου  πανελλήνιου παιδικού τουρνουά πάλης σας εύχεται ολόψυχα μία καλή,  δημιουργική αθλητική χρονιά, με υγεία.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής για το  9ο πανελλήνιο παιδικό  τουρνουά πάλης έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 09.12.2016.
Παρακαλούμε, για οποιεσδήποτε επιπλέον αναλυτικές πληροφορίες για το 9ο πανελλήνιο παιδικό τουρνουά πάλης σχετικές με τη διεξαγωγή του και την υποβολή των δηλώσεων  συμμετοχής σας, επικοινωνήστε με την ΕΛΟΠ είτε στο τηλ. 6932212151- Ν. Τσιακάρας.
Ολόκληρη η προκήρυξη των αγώνων είναι αναρτημένη στις ιστοσελίδες www.wrestlinghellas.gr και  www.palema.gr, καθώς και στο blog του ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ: palitrikala.blogspot.com/

 

Σημαντικές ημερομηνίες

07.12.2016: χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής- οριστικών δηλώσεων για το  9ο πανελλήνιο παιδικό  τουρνουά πάλης.
09.12.2016: ολοκλήρωση της διαδικασίας των συμμετοχών.
11.12.2016: Διαπιστεύσεις  αθλητών- κληρώσεις αγώνων- διαπιστεύσεις συλλόγων
11.12.2016: τελετή έναρξης του 9ου πανελλήνιου παιδικού τουρνουά πάλης
11.12.2016: Διεξαγωγή του 9ου πανελλήνιου παιδικού τουρνουά πάλης και των παράλληλων δράσεων αυτού.

Τόπος τέλεσης: Τρίκαλα, Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων(οδός Κατσιμήδου).

Προσκαλούνται όλοι οι διοικητικοί παράγοντες, παλαιότεροι και νεότεροι αθλητές/τριες, καλεσμένοι και επισκέπτες του 9ου πανελλήνιου παιδικού τουρνουά πάλης και της πόλης των Τρικάλων για ένα αγωνιστικό και παράλληλα εορταστικό και ψυχαγωγικό διήμερο στην πρωτεύουσα του Νομού Τρικάλων και στις υπέροχες τοποθεσίες που την περιτριγυρίζουν.


Για  την οργανωτική επιτροπή του 9ου πανελλήνιου παιδικού τουρνουά πάλης

Νίκος Τσιακάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου