Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

1ος ο Μάριος Δήμου του ΑΠΣ Τρίκαλα στους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες πάλης και 3ος ο Δημήτρης Θανασάκης.






Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 στη Λάρισα οι πανελλήνιοι μαθητικοί αγώνες πάλης με τη συμμετοχή μαθητών λυκείων από όλη την Ελλάδα.

Τέσσερις αθλητές και δυο αθλήτριες του συλλόγου μας και μαθητές των λυκείων του νομού μας αγωνίστηκαν στις εξής κατηγορίες: Ασπασία Δαλανίκα 6ο ΓΕΛ Τρικάλων στα 69 kgr, Ευανθία Μπαρλαφέστα 5ο ΓΕΛ Τρικάλων στα 59 kgr, Δημήτριος Θανασάκης 2ο ΓΕΛ Τρικάλων στα 59 kgr, Μάριος Δήμου 4ο ΓΕΛ Τρικάλων στα 59 kgr, Γεώργιος Μπαρλαφέστας 5ο ΓΕΛ Τρικάλων στα 74 kgr και Αθανάσιος Μπαλάφας 4ο ΓΕΛ Τρικάλων στα 66 kgr.

Έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση ο Μάριος Δήμου κατέκτησε την 1η θέση στους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες πάλης και ο Δημήτριος Θανασάκης την 3η θέση.





Οι υπόλοιποι μαθητές – αθλητές κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις: Ασπασία Δαλανίκα την 7η θέση, Ευανθία Μπαρλαφέστα την 6η θέση, Αθανάσιος Μπαλάφας την 8η θέση και Γεώργιος Μπαρλαφέστας την 8η θέση.



Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου μας προστίθενται για φέτος και αυτές οι επιτυχίες των αθλητών μας σε πανελλήνιους αγώνες.



Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι το παιδί- αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.
Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.


Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
Νίκος Τσιακάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου