Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Σε προπονητική ημερίδα οι μικροί αθλητές του ΑΠΣ Τρίκαλα

Σε προπονητική ημερίδα πάλης συμμετείχαν το περασμένο Σάββατο 18 Απριλίου, 35 αθλητές του συλλόγου μας, ηλικίας 10-12 ετών. Η ημερίδα διοργανώθηκε στη Λάρισα, από τον τοπικό σύλλογο Άθλο Λάρισας.

Η παρουσία των μικρών παλαιστών ήταν απόλυτα ικανοποιητική και η χαρά της συμμετοχής τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η προπονητική ημερίδα εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό του συλλόγου μας, ο οποίος προέκυψε από τον προβληματισμό των υπευθύνων, που έχουν σαν στόχο το παιδί και την εκπαίδευσή του μέσα από αθλητικές και πολιτισμικές- κοινωνικές δραστηριότητες.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στην ημερίδα ήταν ο ΑΠΣ Τρίκαλα, ο Άθλος Λάρισας, ο Όγχηστος Λάρισας και ο Αχιλλέας Τυρνάβου.

Συνολικά και οι 35 αθλητές κέρδισαν μετάλλια. 


Πιστεύοντας, πως ο αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού, βασικοί μας στόχοι είναι και η συμμετοχή των παιδιών- αθλητών σε τέτοιου είδους δραστηριότητες, τις οποίες εμείς θεωρούμε υποχρέωσή μας να εντάξουμε στον σχεδιασμό μας.

Κατανοώντας:

· τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών και θέλοντας να ενεργοποιήσουμε τη συμμετοχή τους σε βασικές δράσεις της ζωής τους, θεωρούμε επιβεβλημένο να στοχεύσουμε προς αυτές τις κατευθύνσεις.

· την πεποίθηση για τη μεγάλη αξία της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού, ως μέσων παιδείας και αγωγής, απόλυτα απαραίτητων για την ανάπτυξη του ήθους και της κοινωνικής συνείδησης.

· τη διαπίστωση ότι ο Αθλητισμός- πολιτισμός αποτελούν σήμερα κοινωνικό φαινόμενο, που έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται θετικά στις ανθρώπινες ανάγκες, παιδαγωγικές, κοινωνικές, ηθικές, ψυχαγωγικές, σωματικές και πνευματικές.

· την πίστη στην αξία της τήρησης των ηθικών αρχών του «ευ αγωνίζεσθαι», οι οποίες πρέπει να επικρατούν και στη μετέπειτα ζωή του ατόμου

· την επιστημονική θέση ότι με την άσκηση ο άνθρωπος μπορεί να παρατείνει τη σωματική υγεία του και παράλληλα να συμβάλλει στη διατήρηση της διαύγειας του πνεύματος.

έχουμε θέσει:

ως κυρίαρχο στόχο μας την εκπόνηση αθλητικών και πολιτισμικών-κοινωνικών προγραμμάτων τα οποία προσδοκούμε να συντελέσουν στη διαρκή βελτίωση των σωματικών, πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των αθλητών και των αθλητριών αλλά και ολόκληρης της οικογένειας, δίνοντας τους έτσι απαραίτητα εφόδια ως αντίβαρο στις «κακές συνήθειες» που μαστίζουν το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Ο ΑΠΣ Τρίκαλα, στους αγώνες της Λάρισας έλαβε μέρος με τους παρακάτω αθλητές:

ΓΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΖΗΝΤΖΟΒΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΜΠΑΡΛΑΦΕΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΚΟΠΑΝΟΥ ΖΩΗ, ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΤΣΙΑΚΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΑΤΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΛΚΑΝΤΕΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΠΑΡΛΑΦΕΣΤΑ ΕΥΑΝΘΙΑ, ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΑΡΛΑΦΕΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ., ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΔΗΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΛΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΤΟΥΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΧΛΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΑΤΣΙΟΠΟΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ.

Το ΔΣ του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους μικρούς αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ να δημιουργήσουμε ενεργούς ανθρώπους και όχι παθητικούς θεατές………..

ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ για τη δια βίου άσκηση ………


Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Νίκος Τσιακάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου