Κυριακή, 5 Απριλίου 2015

Τρεις προκρίσεις για τους τελικούς του πανελληνίου παμπαίδων !

Πραγματοποιήθηκε, το περασμένο Σαββατοκύριακο 28-29/03/2015 στα Κουφάλια, η α΄ πανελλήνια προκριματική φάση πάλης παμπαίδων, με την συμμετοχή και του συλλόγου μας.

Η ομάδα του ΑΠΣ Τρίκαλα συμμετείχε με τους αθλητές παρακάτω αθλητές:

Καφρίτσα Αλέξανδρο, Μπουραζάνα Απόστολο, Μπουκουβάλα Οδυσσέα, Καλόγηρο Απόστολο, Δήμου Χρήστο, Καφρίτσα Κων/νο, Τσίνα Λάμπρο, Δαλανίκα Βασίλειο, Οικονόμου Ευάγγελο, Ζαμπραϊλα Φίλιππο, Παπαβασιλείου Κων/νο, Θανασάκη Δημήτριο, Κιουσεντερλή Δημήτριο, Δήμου Μάριο, Τζιατζιά Βασίλειο και Μπαρλαφέστα Γεώργιο.
Αναλυτικότερα, ο Παπαβασιλείου Κων/νος στα 53 kgr, μετά από πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο Θανασάκης Δημήτριος στα 59 kgr κατέκτησε την 3η θέση όπως και ο Ζαμπραϊλας Φίλιππος στα 66 kgr κατέκτησε την 3η θέση.

Την 5η θέση στην κατάταξη κατέλαβαν οι: Οικονόμου Ευάγγελος, Κιουσεντερλής Δημήτριος, Δήμου Μάριος, Τζιατζιάς Βασίλειος και Μπαρλαφέστας Γεώργιος.

Την 6η θέση στην κατάταξη κατέλαβαν οι: Καφρίτσας Αλέξανδρος, Μπουραζάνας Απόστολος, Μπουκουβάλας Οδυσσέας, Καλόγηρος Απόστολος, Δήμου Χρήστος, Καφρίτσα Κων/νος, Τσίνας Λάμπρος, Δαλανίκας Βασίλειος.Η προσπάθειά τους ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική και μας δίνει ελπίδες για τη συνέχεια.

Η αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού, μέσω της συμμετοχής, αποτελεί ζητούμενο για το σύλλογό μας. Γίνεται πραγματικότητα μέσω οργανωμένων εκδηλώσεων, δράσεων και αγώνων.

Γίνεται πραγματικότητα μέσω μιας ευρύτερης εκπαίδευσης που αποβλέπει στην ολοκλήρωση και στο γεγονός ότι η πάλη είναι σημαντικότερη από τη νίκη.

Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή και την προσπάθειά της.Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Τσιακάρας Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου