Τρίτη 7 Απριλίου 2015

«Αγορά Σε ...Κίνηση»



Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 04/04/2015 το πρόγραμμα του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων «Αγορά Σε ...Κίνηση» με τη συμμετοχή και του συλλόγου μας.


Ο ΑΠΣ Τρίκαλα- ελληνορωμαϊκή πάλη, συμμετείχε μαζί με το το Εργαστήριο Οργάνωσης - Διοίκησης Αθλητισμού και  Αναψυχής, της ΣΕΦΑΑ του Π.Θ. και το χορευτικό συγκρότημα του Δήμου Τρικκαίων.
Ο σύλλογός μας παρουσίασε, με τη βοήθεια πολλών αθλητών του, πρόγραμμα ενημέρωσης για το άθλημα της πάλης και τον αθλητισμό, στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Πλούτωνος για 120 λεπτά. 
 

Αναμφίβολα η ενεργή συμμετοχή των γονιών σε όλες τις πτυχές της ζωής των 
παιδιών τους και μαθητών μας έχει πρωταρχική σημασία. Τα μαθήματα που μπορούμε να δώσουμε εμείς οι γονείς και προπονητές στα παιδιά- μαθητές μας με την ευκαιρία των καταστάσεων που προκύπτουν από τη συμμετοχή τους στην ΠΑΛΗ αποβαίνουν πολύτιμα για τα ίδια όταν θα ενηλικιωθούν.

Πρωτίστως πρέπει να το καταλάβουμε κυρίως εμείς οι γονείς και οι προπονητές και να το μεταδώσουμε στα παιδιά μας ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Είναι κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη.
Εάν αποσυνδεθεί από αυτά, απογυμνώνεται και δεν έχει ουσία και ιδιαίτερο νόημα. 

 Τι κι αν ξέρει κάποιος να παλεύει άριστα ή να κλωτσά καλά μια μπάλα ή να βάζει καλάθια ή να τρέχει γρήγορα, εάν δεν συμμετέχει ταυτόχρονα και σε πράξεις που σχετίζονται με τον πολιτισμό. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων για την πρόσκληση συμμετοχής του συλλόγου μας στη δράση του.

ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ να δημιουργήσουμε ενεργούς ανθρώπους και όχι παθητικούς θεατές………..

ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ για τη δια βίου άσκηση 
 ………

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Νίκος Τσιακάρας



















 





 
 



 


 



 
 

 
 
 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου