Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Η Κοινότητα της Πάλης στηρίζει την «Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την ανάπτυξη και την ειρήνη"


Η Κοινότητα της Πάλης στηρίζει την «Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την ανάπτυξη και την ειρήνη" με την καμπάνια των social media, με συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

Εν όψει της Διεθνούς Ημέρας Αθλητισμού, για Ανάπτυξη και Ειρήνη, στις 6 Απριλίου η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης (FILA) διοργανώνει και μας παροτρύνει να συμμετέχουμε στην καμπάνια των social media ‘Carton Blanc’ ή ‘White Card’.

Πρόκειται για μία παγκόσμια καμπάνια και η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ εύκολη.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να στηρίξετε αυτήν την πρωτοβουλία μέσα από την οποία το άθλημα της πάλης μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα εργαλείο για την Ειρήνη και την Ανάπτυξη.

Προπονητές, αθλητές, φίλαθλοι, γονείς, παιδιά και φίλοι της Πάλης εάν ενδιαφέρεστε θα πρέπει να βγάλετε μια φωτογραφία τον εαυτό σας (μέχρι
το απόγευμα του Σαββάτου 5/4) κρατώντας μια λευκή κόλλα χαρτί (όπως φαίνεται στη φωτογραφία ) σε διαστάσεις (μισό Α4) και να την στείλετε στο e-mail του συλλόγου μας palitrikala@gmail.com
Αυτό το υλικό θα αποσταλεί στη FILA.

Η FILA θα δημιουργήσει ένα βίντεο με αυτές τις φωτογραφίες και ένα ιδιαίτερο μήνυμα από την κοινότητα της Πάλης το οποίο θα δημοσιευτεί στις 6 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.april6.org/en/carton-blanc

www.peace-sport.org

www.Fila-Official.com



Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Νίκος Τσιακάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου