Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Δυο χάλκινα μετάλλια και μια 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων για τον ΑΠΣ Τρίκαλα.

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Πτολεμαΐδα η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων με τη συμμετοχή και του συλλόγου μας με τους παλαιστές του: Σακοράφα Ηρακλή στα 69 kgr, Τσιακάρα Γεώργιο στα 76 kgr και Γκαραβέλα Νικόλαο στα 100 kgr. 


Έπειτα από καλές εμφανίσεις ο Ηρακλής Σακοράφας και ο Νικόλαος Γκαραβέλας κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο, ενώ ο Γεώργιος Τσιακάρας κατετάγη στην 5η θέση.

Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου μας προστίθενται για φέτος άλλα δυο μετάλλια σε πανελλήνιους αγώνες.
 

Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Η υπεροχή είναι μέρος της ευρύτερης αυτής παιδείας την οποία προσπαθεί να αποκτήσει ο νέος. Η υπεροχή σχετίζεται με τον τρόπο που αγωνίζεται κανείς, άσχετα αν στο τέλος είναι νικητής ή όχι. Η νίκη δεν αποτελεί πλέον κριτήριο υπεροχής. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι το παιδί και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.



Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
Τσιακάρας Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου