Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ακόμη τρία μετάλλια για τον ΑΠΣ Τρίκαλα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων.

 Δυο ασημένια και ένα χάλκινο!


Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στις Σέρρες το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων με τη συμμετοχή και του συλλόγου μας με τους παλαιστές του: Χρήστο Θανασάκη στα 47 kgr, Κων/νο Παπαβασιλείου στα 47 kgr και Απόστολο Τσιόβολο στα 73 kgr.
 

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση οι αθλητές μας Χρήστος Θανασάκης και Απόστολος Τσιόβολος κατέκτησαν ασημένια μετάλλια, ενώ ο Κων/νος Παπαβασιλείου κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο.
 

Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου μας προστίθενται για φέτος άλλα τρία μετάλλια σε πανελλήνιους αγώνες.
 

Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.
 

Ο σύλλογός μας καθημερινά προσπαθεί να ενισχύει τον παιδαγωγικό του ρόλο και φυσικά όσο αυτό συμβαίνει, θα αποβαίνει ασφαλώς προς όφελος πρωτίστως του ίδιου του μαθητή- αθλητή και ταυτοχρόνως της ίδιας της κοινωνίας.
 

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι το παιδί και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.
 

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
Τσιακάρας Νίκος 

Κων/νος Παπαβασιλείου

Απόστολος Τσιόβολος



Χρήστος Θανασάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου